[ult_animation_block animation=”swing” animation_duration=”3″ animation_delay=”0″ animation_iteration_count=”1″]
علی کاظمی
[/ult_animation_block]

آیا علی کاظمی را میشناسید ؟

علی کاظمی اسم آشنایی می آید زمانی که از کنار مغازه های برنج فروشی گذر میکنید این نام را میبینیم ، مهم نیست کجای کشورمان باشیم این نام با برنج عجین شده ، اما به راستی علی کاظمی چه کسی است ؟

علی کاظمی متولد 1324 است او اکنون در روستای شکارگوراب بالا زندگی میکند . زمانی که سرباز بود چتر باز قهاری بود ، او حتی از ارتفاع 700 متری نیز پرش هایی داشته . این چتر باز شجاع پس از سربازی به روستای خود برمگیردد و مانند تمام اقوام خویش به کار کشاورزی میپردازد اما او یک کشاورز معمولی نیست او یک نابغه یک کاشف است .

کشف برنج علی کاظمی

او در زمین کشاورزی خود چهار خوشه دید که با سایر خوشه ها متفاوت بودند او به آنها نخ سفید بست تا در انتها بتواند آنها را از سایر خوشها تشخیص دهد او با وسواس این خوشه ها رو درو کرد در یک شیشه مربا گذاشت سال بعد آنها را نشا کرد و هفت خوشه بدست آورد ، هفت خوشه را به هفتاد خوشه تبدیل کرد او با صبر و حوصله آنقدر به این رویه ادامه داد تا در سال ششم به یک هکتار رسید آوازه برنج علی کاظمی به تمام روستا و روستاهای اطراف رسید و همه خواهان این برنج بودند . چهار سال بعد نیز یوسف هاشمی ، برنج هاشمی را کشف کرد و داستانی شبیه به این داستان نیز برای یوسف هاشمی رخ داد.

عاقبت علی کاظمی

برنج عل کاظمی و برنج هاشمی نسبت به برنج های همنوع دیگر 500 الی 600 کیلوگرم در هر هکتار تولید بیشتر دارند ، حال این میزان تولید را در تعداد هکتارهایی که این نوع برنج کشت میشود ضرب کنید ! میزان افزایش تولید به شدت چشم گیر است ، همچنین برنج های که تا آنزمان کشت میشد بعد از پخت خشک میشدند و قابل خوردن نبودند یعنی میزان اصراف و دور ریزی برنج را نیز کاهش داده است . اما سهم او از تمام افزایش تولید چه بوده ؟! هنوز که هنوزه برنج علی کاظمی به نام او ثبت نشده است! ! او تصادف سنگینی داشته است که دیگر قادر به ادامه کار کشاورزی نیست وه اصطلاح گیلک ها زمینش را مناسبه داده است . این اصطلاح یعنی زمین را به کشاورز دیکری میدهی و او  بر روی زمین تو کار میکند و پس از برداشت

[ult_animation_block animation=”shake” animation_duration=”3″ animation_delay=”0″ animation_iteration_count=”1″]
علی کاظمی
[/ult_animation_block]

آنچه که بدست امد را میان خود تقسیم میکنند. او اظهار میکند که زندگی برایش خیلی سخت شده و چرخ زندگی اش به سختی میچرخد و از مسئولین میخواهد برای او حقوقی ماهیانه قائل شوند . برای تولید چنین برنجی در آزمایشگاه ها قطعا میلیون ها تومان باید هزینه میشد ، برنج علی کاظمی و برنج هاشمی باعث میلیون ها تومان بهره وری درصنعت برنج ایران شده اند . فکر میکنم برای زحمت کاشفان برنج علی کاظمی و برنج هاشمی آقایان علی کاظمی و یوسف هاشمی دو نابغه ایرانی باید قدری ارج بیشتری نهاد. 

برای اطلاع از قیمت های روز برنج به صفحه قیمت برنج شمالی مراجعه بفرمایید.

[ultimate_fancytext strings_textspeed=”35″ strings_backspeed=”0″ fancytext_strings=”این مقاله را میتوانید بصورت pdf از لینک زیر دانلود کنید” strings_font_size=”desktop:25px;”]
[ult_buttons btn_title=”PDF” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fberenjshomali.ir%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F08%2Falikazemi.pdf|||” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#0975b5″ btn_bg_color=”rgba(106,214,29,0.79)” icon=”Defaults-book” icon_size=”25″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-left” btn_font_size=”desktop:20px;” btn_line_height=”desktop:20px;”]