برنج

شیر برنج به ساده ترین روش

شیر برنج

شیر برنج

شیربرنج غذایی بسیار ساده است که مورد پسند خیلی هاست . همانطور که از اسمش هم پیداست مواد اصلی آن شیر و برنج است که هم بصورت گرم سرو میشود و هم بصورت سرد به عنوان دسر میتوانید نوش جان کنید
شیر برنج را بیشتر در سفره های افطار در ماه های رمضان میبینیم و یک خوراک سالم و مناسب برای این ماه است
طرز تهیه شیر برنج بسیار ساده است و شما باصرف زمان و انرژی کم و همچنین مواد اولیه ساده و در دسترس به سادگی میتوانید این خوراک را تهیه کنید
در این مطلب میخواهیم طرز تهیه شیر برنج را به شما آموزش دهیم تا بتوانید به راحتی آنرا در منزل تهیه کرده و به همراه عزیزانتان نوش جان کنید امیدواریم

[ult_animation_block animation=”swing” animation_duration=”3″ animation_delay=”0″ animation_iteration_count=”1″]
شیر برنج
[/ult_animation_block]

عکس از شهین خسروی

که مورد توجهتان قرار گیرد.

مواد موردنیاز
یک پیمانه برنج ، یک پیمانه گلاب ، یک و نیم پیمانه شکر ، یک لیتر شیر ، یک قاشق چایخوری هل ساییده ، دو یا سه قاشق غذاخوری خامه ، نصف قاشق چایخوری نمک

شروع کنیم !

برنج را باید از شب قبل خیس کنید ، بعضی ها از عطر گلاب در غذاها خوششان می آید و عده ای دیگر نمی پسندند اگر میخواهید که عطر گلاب در شیر برنج غالب باشد میتوانید برنج را در گلاب خیس کنید
داخل یک قابلمه برنج را به همراه دو لیوان آب و نصف قاشق چایخوری نمک روی حرارت قرار بدهید دقت کنید که برنج برای شیر برنج باید کاملا بپزد و به اصطلاح وابره بعضی ها هم برای شیربرنج از برنج نیم دانه استفاده میکنند تا حالت له شدن برنج بیشتر شود
اگر هم برنج نیم دانه در دسترس ندارید و از برنج معمولی استفاده میکنید بعد از پخته شدن برنج میتوانید با پشت قاشق برنج را کمی له کنید
بعد از انجام این مراحل نوبت به اضافه کردن شیر و خامه است ، شیر و خامه را که اضافه کردید حرارت را زیاد کنید تا شیر بجوشد فقط حواستان باشد که در اثر جوشیدن ، شیر سر نرود و بعد از اینکه شیر جوشید ، حرارت را کم کنید

حال شکر و هل را اضافه کرده و هم بزنید تا شکر کاملا در شیر برنج حل شود
میتوانید شکر را حین پخت اضافه نکنید و شیربرنج را به همان حالت بدون شکر تهیه کنید و هنگام سرو از شکر یا شیرین کننده های دیگر مثل مربا ، عسل ، شیره خرما و… استفاده کنید که اتفاقا استفاده از عسل طبیعی و شیره خرما بهتر است چون شیرین کننده های طبیعی هستند و غذای سالم تری خواهید داشت
کمی شیر برنج را هم بزنید و حدود یک ساعت ونیم شیربرنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا غذا به اصطلاح جا بیفتد
زمانیکه غلظت شیر برنج همانند شله زرد شد و از حالت شل بودن خارج گردید ، در ده دقیقه آخر گلاب را اضافه کنید البته همانطور که گفتیم حذف گلاب از این دستور کاملا سلیقه ای است و اگر طعم یا عطر گلاب را نمی پسندید میتوانید آنرا حذف کنید .

شیر برنج داغ
شیر برنج هم مانند شله زرد بعد از سرد شدن سفت میشود پس بهتر است همان زمانی که شیربرنج داغ است در ظرفی که میخواهید سرو کنید بریزید چون بعد از سرد شدن سفت میشود و ظاهر شیر برنج را کمی زشت میکند
بعد از اینکه در ظرف مورد نظرتان ریختید کمی زمان دهید تا سطح آن سفت شود بعد میتوانید با مواد مختلفی مثل خلال پسته یا خلال بادام و گل تزیین کنید
بعضی ها هم ترکیب شیربرنج با دارچین را میپسندند اگر شما هم جز این دسته افراد هستید میتوانید برای تزیین از دارچین هم استفاده بفرمایید

[aparat id=”72IXr”]

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *