برنج

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

مقدمه
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ یکی از مورد پسندترین غذاهای ایرانی است و بیشترین فروش در رستورانهای ایرانی برای این غذاست . در این مقاله طرز تهیه آن را بطور مفصل توضیح میدهیم . این دستور پخت با این میزان مواد برای ۴ نفر است .

[table id=4 /]

قدم اول

ابتدا پوست مرغ را جدا میکنیم و قدری نمک هر دو طرفش میپاشیم . بعد درون ماهی تابه روغن میریزیم و دو طرف آن را با شعله متوسط سرخ میکنیم . دو طرف آن باید رنگ طلایی به خود بگیرد .

قدم دوم

سیر و پیاز را نگینی خورد میکنیم و درون ماهی تابه که قدری روغن از قبل ریخته ایم تفت میدهیم . بعد از آن تکه های مرغ را درون قابلمه میچینیم . و آب رب گوجه فرنگی ، آب لیمو و فلفل و نمک را به آن اضافه میکنیم .

قدم سوم

حالا تمام این مواد را چند دقیقه تفت میدهیم تا به خورد هم بروند و رب گوجه فرنگی طعم خوبی بگیرد . بعد از آن دو لیوان آب درون قابلمه میریزیم . حرارت را بسیار پایین میاوریم تا مرغ به آرامی شروع به پختن کند و مواد  درون آن غلیظ شود

قدم چهارم

حدودا ۲ ساعت باید این مواد درون قابلمه بپزند . بعد از دوساعت یک قاشق زعفران دمکرده ( میتوانید یک تکه یخ و مقداری زعفران را درون یک کاسه بگذارید تا بهترین رنگ را از زعفران بگیرید ) درون قابلمه میریزیم و ۱۰ دقیقه میگذاریم زعفران به خورد مرغ برود .

قدم پنجم

۳۰ دقیقه برنج را میخیسانیم و مقداری نمک روی آن میریزیم . در یک قابلمه دیگر چند لیوان آب ریخته و آن را میجوشانیم و بعد از آن برنج را میجوشانیم و داخل قابلمه آب جوش میریزیم .

قدم ششم

برنج را تا آنحا میجوشانیم وقتی دانه برنج را فشار دهیم سطح رویی برنج پخته باشد ولی درون آن همچنان سفت باشد . بعد از اینک برنج این حالت را گرفت ، آنرا درون آبکش میریزیم و با آب آن را آبکشی میکنیم . ی قابلمه برمیداریم و ته قابلمه را روغن میریزیم .

قدم هفتم

میتوانیم برای ته دیگ از نان لواش یا سیب زمینی استفاده کنیم این با توجه به سلیقه شماست .برنج آبکشی شده را داخل قابلمه پخش میکنیم و شعله را زیاد میکنیم تا بخار برنج بلند شود . زمانی که برنج بخار کرد ½ لیوان آب و قدری روغن به آن اضافه میکنیم . اکنون دما را پایین میاوریم و یک دم کنی روی درب قابلمه میگذاریم

قدم هشتم

حدود ۳۰ دقیقه زرشک ها را در آب ولرم میخیسانیم و بعد آن را آبکشی میکنیم و بهتر است در کره سرخ شود . زمانی که سرخ شد یک قاشق چایخوری زعفران دمشده به آن اضافه میکنیم . کار به پایان رسید ! حالا آن را تزئین کنید و میل بفرمایید .

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *