برنج

برنج فجر

برنج-فجر
[ult_animation_block animation=”flash” animation_duration=”3″ animation_delay=”0″ animation_iteration_count=”1″]
برنج-فجر
[/ult_animation_block]

برنج فجر

برنج فجر یکی از ارقام پر محصول است که در سال ۱۳۷۷معرفی و در استان مازندران کشت می گردد. این رقم برخلاف اکثر ارقام پر محصول ، تاحدودی کیفی و خاصیت آروماتیک یا عطری دارد و از طعم مناسبی نیز برخوردار می باشد . رنگ دانه برنج سفید کدر و درحال حاضر یکی از کیفی ترین ارقام پر محصول بوده که در معیار قیمت گذاری خرید تضمینی انواع پر محصول برنج در گروه با طبقه یک قرار دارد.

طول دانه قبل از پخت 8.02 میلی متر و پس از پخت 10.28 میلی متر و نسبت طویل شدن دانه 1.28می باشد. 

عرض دانه برنج 1.88 میلی متر و درجه حرارت ژلاتینی شدن آن (پائين) حدود و قوام یا غلظت ژل 68 که نشانگر نرم بودن این رقم پس از پخت می باشد . میزان آمیلوز آن 22.9 درصد که نزدیک به ارقام کیفی و مطلوب بوده و از عملکردی مناسب و قابل قبولی (حدود  6-6.5 تن شلتوک در هکتار) برخوردار است . راندمان تبدیل این رقم حدود 66 درصد و از ارقامی است که دوره رشد و نمو آن متوسط (۱۳۰ روز) بوده و در مقابل ورس مقاوم و ریزش دانه ندارد . برای اطلاع از اخرین اطلاع از نوسانت بازار برنج به قیمت روز برنج مراجعه بفرمایید.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *