برنج

4 راه تشخیص برنج ترکیبی آرژانتینی و طارم محلی

تشخیص برنج ترکیبی آرژانتینی و طارم محلی

ترکیب برنج‌ها ازنظر قانونی تخلف است و ترکیب‌کننده از سوی قانون قابل‌پیگیری است و مجازاتی را در پی دارد . برنج ایرانی دارای استانداردهای مناسب غذایی است درصورتی‌که برنج‌های خارجی عموماً دارای آلودگی هستند یا کیفیت مناسبی ندارند . ازاین‌رو قیمت پایینی دارند و ترکیب برنج‌ها برای شیادان بازار دارای سود بالایی است از طرفی دیگر افرادی که خریدار برنج هستند اطلاعات کافی درزمینهٔ شناسایی انواع برنج و بررسی اینکه برنج مربوطه خالص است یا ترکیبی ندارند . در این مقاله 4 راه تشخیص برنج ترکیبی آرژانتینی و طارم محلی را خواهیم گفت .

ترکیب برنج طارم محلی با برنج آرژانتینی
یکی از ترکیب‌های رایج در بازار امروز برنج ترکیب برنج طارم محلی با برنج آرژانتینی است . برنج آرژانتینی قیمت ارزان‌تری نسبت به برنج طارم محلی دارد اما تشخیص ترکیب این دو برنج‌کار سختی نیست .

[ult_animation_block animation=”swing” animation_duration=”3″ animation_delay=”0″ animation_iteration_count=”1″]
تشخیص برنج ترکیبی آرژانتینی و طارم محلی
[/ult_animation_block]

و با مشاهده دقیق دانه‌های برنج تفاوت دانه‌های برنج طارم محلی و برنج آرژانتینی قابل‌مشاهده است . برنج آرژانتینی مانند برنج آمریکایی نفاخ است و هضم آن نسبت به برنج اصیل ایرانی دشوار است .

چگونه تشخیص بدهیم ؟
از راههای تشخیص برنج ترکیبی آرژانتینی و طارم محلی

  1. برنج آرژانتینی نسبت به طارم محلی شفاف‌تر و شیشه‌ای‌تر است .
  2. برنج طارم محلی سطح صیقلی و یکنواختی دارد
  3. دانه برنج آرژانتینی دارای شیارهای هم‌سطحی به رنگ سفید است
  4. شکل هندسی برنج طارم محلی نسبت به برنج آرژانتینی منظم‌تر است

روش دوم
برنج آرژانتینی را اگر در آب قرار دهیم نسبت به برنج طارم محلی در زمان خیلی کمتری از کناره‌ها شروع به سفید شدن می‌کند و کم‌کم در حالت بندبند به سفید شدن ادامه می‌دهد.

چند دقیقه و خیلی زودتر از برنج طارم محلی، از کناره‌ها شروع به سفید شدن می‌کند و سپس به‌صورت بندبند شروع به سفید شدن می‌کند

روش سوم
اگر برنج آرژانتینی و برنج طارم محلی را در آب بریزیم ، برنج آرژانتینی دارای شفافیت خیلی بیشتری نسبت به برنج طارم محلی است .

روش چهارم
تنها دانه‌های برنج طارم محلی را اگر با دندان‌هایتان آسیاب کنید آن طعمی که شباهت به بوی شالیزارهای گیلان هست به مشامتان می‌رسد ، درحالی‌که برنج آرژانتینی ابداً چنین طعمی ندارد .

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *